Україна і Баварія проведуть діловий форум

Україна і Баварія проведуть діловий форум

Укрінформ
Україна і Баварія планують провести спільний діловий форум наприкінці року в рамках візиту Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана до Федеральної землі.

Відповідні домовленості були озвучені в ході зустрічі Прем'єр-міністра України Володимира Гройcмана та Прем’єр-міністра Баварії Горста Зеєгофера.

Німецька сторона запросила Главу уряду України відвідати Баварію, і запрошення було прийнято.

"Ми би хотіли з приємністю запросити вас до нас, до Баварії", - сказав Прем’єр-міністр Баварії та запропонував у рамках візиту проведення зустрічі Володимира Гройсмана із представниками підприємців з Баварії для "представлення програми залучення інвестицій для подальшої економічної співпраці". Він також підкреслив доцільність участі у візиті представників вищих навчальних закладів країн. Орієнтовний час візиту - осінь-зима, зазначив Горст Зеєгофер.

У свою чергу Глава українського уряду подякував Прем’єр-міністру Баварії за запрошення здійснити візит та прийняв його. 

"Я вважаю, що це дуже добра ідея щодо зустрічі і також долучення до цієї поїздки бізнесу і можливого проведення у рамках цього візиту бізнес-форуму, на якому можливо обговорити напрямки поглиблення нашої економічної співпраці. Це повністю відповідає нашим двостороннім інтересам. Дякую за запрошення, я його приймаю", - наголосив Володимир Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-