Нафта дорожчає на даних про зниження запасів у США

Нафта дорожчає на даних про зниження запасів у США

Укрінформ
Ціна нафти росте в середу, оскільки інвестори відіграють дані Американського інституту нафти (API) про зниження запасів "чорного золота" в США. 

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість липневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,22% - до 54,27 долара за барель. Ціна липневих ф'ючерсів на нафту марки WTI піднялася на 0,17% - до 51,56 долара за барель.

Згідно зі звітом API, запаси нафти в США знизилися на 1,5 мільйона барелів. Водночас запаси бензину зменшилися на 3,15 мільйона барелів, а дистилятів - на 1,85 мільйона барелів. Запаси нафти на найбільшому в країні терміналі в Кушингу (Cushing) знизилися на 210 тисяч барелів.

Трейдери також чекають даних щодо запасів нафти від міненерго США. За прогнозами опитаних агентством Рейтер аналітиків, комерційні запаси нафти в країні (виключаючи стратегічний резерв) за тиждень, що завершився 19 травня, знизилися на 2,419 мільйона барелів, або на 0,46% - до 518,381 мільйонів барелів.

За станом на 09:15 за київським часом, ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 54,37 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 54,19 долара за барель, що на 4 центи вище за рівень закриття торгів ($54,15).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-