У столиці пройде виставка промислової продукції

У столиці пройде виставка промислової продукції "Зроблено в Києві"

Укрінформ
В рамках святкування Дня Києва 25 травня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбудеться виставка-презентація виробничого та наукового потенціалу столиці "Зроблено в Києві".

Про це на прес-конференції в Укрінформі у вівторок заявив заступник директора-начальник управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Анатолій Баган, повідомляє кореспондент агентства. 

"25 травня у "КиївЕкспоПлаза" відбудеться масштабний захід, де будуть представлені останні напрацювання київських промислових підприємств, науково-дослідних установ та інвестиційних агенцій. У нас є чотири тренди виставки - це популяризація власного виробництва, інвестиційних можливостей, до яких готові київська промисловість і наука, це підтримка експорту і співпраця з наукою і промисловістю задля впровадження у виробництво останніх наукових розробок ", - сказав Баган.

Він поінформував, що участь у виставці візьмуть близько 150 промислових підприємств і 40 науково-дослідних інститутів, які презентуватимуть свою продукцію на виставковій площі близько 3 тис. кв. метрів. 

Окремими експозиціями будуть представлені Національна академія наук України, столичні наукові парки, інвестиційні агентства та науково-технічні майстерні. В рамках виставки відбудуться "круглі столи", конференції, майстер-класи, презентації нових технологій та влаштовано переговорний простір.

"Ми маємо вже зараз підтвердження проведення під час виставки близько 80 переговорів між підприємствами, науково-дослідними інститутами, інвестиційними фондами, представництвами іноземних компаній тощо", - зазначив Баган.

Він поінформував, що з експозицією першої виставки "Зроблено в Києві" ознайомиться прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, запрошені також голови всіх обласних адміністрацій. Згідно з розпорядженням Київської міської держадміністрації, ця виставка відтепер проводитиметься щороку. 

На переконання Багана, виставка буде цікавою не тільки для фахівців, а й для звичайних киян та гостей міста. 

"Мене вже перестало дивувати запитання: "А що в Києві є промисловість? Ми про це не знаємо". Кияни забули, що у Києві виробляється. Тому запрошую всіх на виставку: прийдіть, подивіться. Це гордо, що Київ має такий потужний промисловий і науковий потенціал", - резюмував представник КМДА.

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитися на сайті madein.kievcity.gov.ua

Фото In Kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-