Французька компанія «Beten International» працює над 4 проектами в Маріуполі

Французька компанія «Beten International» працює над 4 проектами в Маріуполі

Укрінформ
У Маріуполі Донецької області французький бізнес готовий допомогти реалізовувати проекти в приморському місті.

Про це повідомили у Маріупольскій міській раді. 

Зазначається, що під час зустрічі з президентом французької компанії «Beten International» Жаном Рош Маріупольський міський голова Вадим Бойченко розповів, що проведена велика робота за підтримки французького уряду і особистої участі посла Ізабель Дюмон. Завдяки чому була представлена можливість презентувати Маріуполь на зустрічі з великим бізнесом Франції.

«Під час презентації було представлено ряд ключових проектів, які ми знаємо, як реалізувати, але фінансового ресурсу у Маріуполя на це недостатньо», – зазначив  Бойченко.

Таких проектів дев’ять, серед них спрямовані на вирішення проблем водопостачання Маріуполя, комплексний проект управління твердими побутовими відходами, освітлення міста, впровадження енергозберігаючих технологій.

Сьогодні Жан Рош приїхав до Маріуполя, щоб обговорити чотири проекти, за якими компанія «Beten International» підготувала план робіт і готова розробити по ним проектно-кошторисну документацію. «Ми, як інженерна компанія, готові пропонувати рішення, в тому числі інноваційні, по більшості питань, які стоять перед містом. А також допомагати у підготовці заяв на міжнародне фінансування проектів», - підкреслив президент французької компанії «Beten International».

Було підписано двосторонню угоду про співпрацю, в рамках якої передбачено візит представників міськради до французьких компаній, які успішно вирішують проблеми управління твердими побутовими відходами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-