Податковий

Податковий "внесок" великого бізнесу до Державного бюджету понад 55% - ДФС

Укрінформ
Збір платежів до Державного бюджету протягом січня-квітня поточного року перевищив аналогічний період 2016 року на 12 млрд. гривень. Доля податкових платежів великого бізнесу, що обслуговується Офісом великих платників податків ДФС, склала 55,5% від загального збору платежів по Україні.

Про це повідомляється на сайті ДФС у Фейсбук.

У розрізі основних податків до державного бюджету надійшло: податку на додану вартість – 43,3 млрд.грн., акцизного податку – 20 млрд грн, податку на прибуток – 6,7 млрд грн, частини чистого прибутку – 3,3 млрд гривень.

«Постійно проводиться робота з великими платниками по податковим ризикам, і як результат - значне зростання надходжень до бюджету по податку на додану вартість, що додатково складає 8,6 млрд грн, а це на 25% більше до січня – квітня минулого року», - зазначив начальник Офісу великих платників Євген Бамбізов.

Збільшилися і надходження по збору акцизного податку на 4,1 млрд грн або на 26% порівняно з відповідним періодом 2016 року. 

Керівник зауважив, що Офісом великих платників з початку року досягнуто виконання доведених індикативних показників по бюджетоформуючих податках: по податку на прибуток в 1,8 рази або на 3 млрд грн, по частині чистого прибутку в 1,5 рази або на 1,1 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-