Укрзалізниця: інформація про платні туалети в поїздах - фейк

Укрзалізниця: інформація про платні туалети в поїздах - фейк

Укрінформ
Укрзалізниця спростовує аматорів фейкової інформації щодо платних туалетів у поїздах і просить ЗМІ розповсюджувати достовірну інформацію про діяльність залізничної галузі.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Українська залізниця".

"Традиційно напередодні літніх перевезень деякі ЗМІ почали розповсюджувати неправдиву інформацію про запровадження платних туалетів у поїздах. Ця інформація не тільки не відповідає дійсності, а й суперечить здоровому глузду", - акцентують у транспортному відомстві.

ПАТ "Укрзалізниця" просить представників ЗМІ не бентежити читачів і не поширювати фейкову інформацію про діяльність залізничної галузі, у тому числі про платні туалети в поїздах. Актуальність і достовірність інформації ви завжди можете уточнити в Департаменті інформаційної політики та зв'язків з громадськістю ПАТ «Укрзалізниця» за номером (044) 465-24-38 або відправивши лист на електронну скриньку infopress@uz.gov.ua.

У разі подальшого розповсюдження неправдивої інформації ПАТ «Укрзалізниця» має намір захищати свою ділову репутацію в судовому порядку, адже розповсюдження недостовірної інформації, що дискредитує компанію, є порушенням чинного законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-