Китай і Марокко збудують найвищий в Африці хмарочос

Китай і Марокко збудують найвищий в Африці хмарочос

Укрінформ
Будівельні компанії Китаю і Марокко створять СП для будівництва в марокканській столиці Рабаті найвищого хмарочоса на Африканському континенті.

Про це пише Сіньхуа.

Спільне підприємство створять Китайська залізнично-будівельна корпорація (CRCC) і провідна будівельна компанія Марокко Travaux Generaux de Construction de Casablanca, які виграли конкурс на це будівництво.

За повідомленням марокканського сайту Alyaoum24.com, вартість спорудження 250-метрової будівлі становитиме 375 млн доларів США.

В 45-поверховому хмарочосі, який буде побудований з використанням концепцій екологічності та стійкості, розмістяться офіси, готелі та житло класу люкс.

Хмарочос стане ключовим об'єктом великомасштабного проекту з розвитку долини Бу-Регрег в рамках програми розвитку столиці Марокко на 2014-2018 роки під назвою "Рабат -- місто світла, марокканська культурна столиця".

Новий проект також включає будівництво кількох інноваційних об'єктів, таких як Великий театр Рабату, Будинок мистецтв і культури, Національний архів Королівства Марокко, Археологічний музей, кінокомплекс, скульптурна галерея, причал, готелі і бізнес-центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-