Україна представить свої проекти на Експо-2017

Україна представить свої проекти на Експо-2017

Укрінформ
Україна на виставці Експо-2017, що буде присвячена темі останніх світових досягнень у сфері альтернативної енергетики та енергозбереження, представить свої проекти під гаслом «Енергія творчих людей».

Про це йдеться у повідомленні Торгово-промислової палати, яке передане Укрінформу.

"Після перерви свою участь у цьому заході відновлює Україна. Підготовкою проекту участі України спільно займаються Торгово-промислова палата України, Держенергоефективності та Мінекономрозвитку. Наші проекти цьогоріч будуть презентовані під гаслом «Енергія творчих людей», - йдеться у повідомленні.

В рамках Експо-2017 15 червня 2017 року в Астані відбудеться Національний день України. 

"Офіційні заходи передбачають національний парад, виступи офіційних осіб, святкову концертну програму. Також у рамках національного дня запланований двосторонній українсько-казахський бізнес-форум", - поінформували в Торго-промисловій палаті.

Довідка. Всесвітня виставка ЕКСПО 2017 відбудеться в столиці Казахстану з 10 червня по 10 вересня. Цього року ця масштабна міжнародна подія буде присвячена темі останніх світових досягнень у сфері альтернативної енергетики та енергозбереження. Участь у виставці візьмуть понад 100 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-