Балчун представив нового директора Придніпровської залізниці

Балчун представив нового директора Придніпровської залізниці

Укрінформ
Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун представив колективу регіональної філії «Придніпровська залізниця» її директора Миколу Кужавського та презентував стратегію розвитку компанії до 2021 року.

Про це повідомила прес-служба Придніпровської залізниці.

«Упевнений, що з новим очільником за підтримки колективу така важлива залізниця, як Придніпровська, досягне найвищих результатів своєї діяльності, а також активно долучиться до реалізації стратегічних напрямків розвитку усієї компанії», - зазначив Балчун.

За словами голови правління, що озвучив підсумкові показники роботи товариства за 2016 рік і перший квартал 2017 року та окреслив шляхи розвитку компанії на найближче п’ятиліття, унаслідок проведених реформ Укрзалізниця забезпечуватиме надання якісних та доступних транспортних послуг.

П’ятирічна стратегія розвитку, обговорення якої до Дніпра вже відбулося в Харкові, згодом буде презентована і в інших регіональних філіях. Потім її буде направлено на розгляд Наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» та Кабінету міністрів України.

Микола Сергійович Кужавський народився 7 червня 1974 року у Києві. У 1993 році закінчив Київське річкове училище за спеціальністю «Судноводіння», в 1995 році - Київську академію водного транспорту ім. Петра Сагайдачного за спеціальністю «Морське судноводіння», в 2008 році - Харківську академію залізничного транспорту за спеціальністю «Економіка підприємства», у 2010 році - Steinbeis University Berlin SHB, отримав ступінь Executive MBA.

З 2013 року аспірант кафедри права і законотворчого процесу Національної академії державного управління при Президентові України. З 2016 року - Український державний університет залізничного транспорту (Навчально-науковий центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів).

Останнє місце роботи - заступник начальника регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з реформування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-