Одеська митниця отримала нового очільника

Одеська митниця отримала нового очільника

Укрінформ
Наказом голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана очільником Одеської митниці призначено колишнього співробітника СБУ і командира спецпідрозділу податкової поліції ДФСУ "Фантом" Олександра Власова.

Про це сьогодні повідомила кореспонденту Укрінформу керівник сектору комунікацій Одеської митниці Олена Гусєва.

"Власова призначили на посаду очільника Одеської митниці ДФСУ за підсумками відбіркового кадрового конкурсу. Протягом останніх років він очолював Головне міжрегіональне управління оперативного забезпечення ДФСУ в зоні АТО, Міжвідомчий цільовий центр по запобіганню і виявленню порушень законодавства з питань митної справи при Мінфіні, був командиром спецпідрозділу податкової поліції ДФСУ "Фантом", раніше працював також в СБУ і на Миколаївської митниці", - зазначила Гусєва.

Вона додала, що в Одеської митниці сподіваються на позитивні зміни в роботі після приходу Власова.

Нагадаємо, після відставки Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської ОДА, 14 листопада 2016 року, Юлія Марушевська написала заяву на звільнення з посади голови Одеської митниці. За її словами, через обставини, що склалися, реформування митниці неможливе. 

Проте голова Державної фіскальної служби Роман Насіров не прийняв відставку голови Одеської митниці Марії Марушевської через порушення процедури звільнення.

Після цього Насіров запевнив, що Марушевська прогулює роботу, тому виконувати обов'язки керівника митниці було покладено на Олексія Василенка. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-