Укрспирт поновлює роботу заводів після аудиту

Укрспирт поновлює роботу заводів після аудиту

Укрінформ
Державне підприємство «Укрспирт» відновлює роботу своїх виробничих майданичків після завершення внутрішнього технічного аудиту, аудиту господарської діяльності та балансу залишків на місцях провадження діяльності.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

"Наразі виробництво вже відновлено на Червонослобідському, Стадницькому та Дубов’язівському МПД.  Ще 8 заводів будуть запущені протягом тижня, а саме: Вузлівське, Караванське, Кобиловолоцьке, Марилівське, Мартинівське, Новоборовицьке, Новосілківське та Овечацьке МПД. Таким чином, у травня будуть працювати 11 виробничих майданчиків ДП «Укрспирт»", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Укрспирт повідомив про зупинку виробництва спирту у зв'язку з аудитом наприкінці квітня поточного року. Аудит проводився вперше за останні кілька років. Для цього тимчасово були призупинені виробничі потужності ДП. 

За результатами діяльності протягом І кварталу 2017 року ДП «Укрспирт» вдалося значно наростити обсяги товарної продукції. Так, даний показник за підсумками січня – березня поточного року склав 576,9 млн грн, що на 105,4 млн грн або на 22,4% перевищує показник І кварталу 2016 року, який складав 471,5 млн грн.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-