У другому аукціоні щодо днопоглиблення в

У другому аукціоні щодо днопоглиблення в "Южному" перемогли китайці

Укрінформ
Адміністрація морських портів України заявила про готовність підписати другий договір з China Harbour Engineering company Ltd. про проведення днопоглиблення в МТП "Южний" як з переможцем торгів.

Про це заявив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс, інформує АМПУ.

"У документальній частині обидва проекти повністю відповідають вимогам законодавства, тому вже в найближчі дні ми очікуємо публічного підписання контрактів з переможцем конкурсу",- заявив Вецкаганс.

Так, за інформацією АМПУ, китайська компанія подала всі необхідні документи з дотриманням всіх вимог Закону "Про публічні закупівлі", що служить підставою для укладення угод. Інформація про це опублікована в системі державних закупівель ProZorro 10 травня 2017 року. Підрядник проведе днопоглиблення на підхідному каналі порту і глибоководних причалах ДП "МТП "Южний" за 586 млн гривень.

Раніше переможцем другого аукціону на проведення днопоглиблення в порту "Южний" була визнана бельгійська компанія Novadeal LTD, однак вона не надала необхідний перелік документів для завершення конкурсної процедури. Тендерний комітет відхилив пропозицію і призначив переможцем другого по ціновій пропозиції претендента China Harbour Engineering Company Ltd. 

Нагадаємо, 28 квітня 2017 року АМПУ прийняла рішення підписати договір з компанією China Harbour Engineering company Ltd. про проведення робіт з днопоглиблення в районі трьох причалів - № 23, 24 і 25 морського порту "Южний" (проект "Реконструкція водних підходів, маневрових зон та операційних акваторій морського порту "Южний"). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-