На час Євробачення запустили енергоблок на Трипільській ТЕС

На час Євробачення запустили енергоблок на Трипільській ТЕС

Укрінформ
На Трипільській ТЕС, з метою забезпечення надійності роботи Київського енерговузла на період проведення в м. Києві «Євробачення 2017», 10 травня запустили в роботу енергоблок №2, що перебував у холодному резерві. 

Про це йдеться у повідомленні Facebook Трипільської ТЕС.

"Відповідно до команди диспетчерської служби Центральної електроенергетичної системи НЕК «Укренерго», з метою забезпечення надійності роботи Київського енерговузла, на період проведення в м. Києві «Євробачення 2017» на Трипільській ТЕС об 06.30 ранку 10 травня поточного року було включено в мережу ОЕС України пиловугільний енергоблок ст. №2", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили на станції, підйом теплоелектростанції з нуля після довготривалого знаходження в холодному резерві – це одна з найскладніших операцій, що була виконана фахівцями електростанції на досить високому професійному рівні і проводилась вперше з моменту вводу ТпТЕС в промислову експлуатації 1969 року.

Нагадаємо, у 2015 році була проведена реконструкція енергоблоку №2 - його проектна потужність була збільшена до 325 МВт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-