"Міжнародні авіалінії України" значно знизили ціни на квитки

Укрінформ
"Міжнародні авіалінії України" 11 травня ввели новий тариф low-cost з додатковими обмеженнями і одночасно значно знизили ціни на авіаквитки на внутрішні і міжнародні рейси.

Про це повідомляє спеціалізований ресурс.

Мінімальна ціна за переліт на рейсах в Україні знизиться до рівня проїзду в купейному вагоні і починатиметься від 249 грн (тут і далі в один бік), на переліт на міжнародних рейсах тривалістю до 2 годин - від 587 грн, від 3 годин - від 822 грн, від 3 годин і вище - від 1087 грн. Така ціна діятиме при бронюванні за 10 місяців до вильоту.

Друга градація ціни застосовуватиметься при бронюванні не менше ніж за 8 місяців, третя - при бронюванні за 6 місяців. У рік МАУ, за словами Мірошникова, має намір продавати 500 тис. авіаквитків за концепцією low-cost.

Водночас глава МАУ спростував перехід авіакомпанії в сегмент лоу-костів, зазначивши, що авіаперевізник має намір працювати як низкотарифний мережевий авіаперевізник.

Згідно з описом нового тарифу на сайті МАУ, квитки low-cost не можна буде повернути або обміняти навіть з штрафом. Безкоштовно пасажир зможе взяти з собою тільки ручну поклажу вагою до 7 кг

Для порівняння - найдешевший тариф до недавнього часу "тільки ручна поклажа" дозволяв міняти дату вильоту з штрафом.

У продажу новий тариф low-cost доступний на рейси з листопада 2017 року навіть за напрямками з обмеженою конкуренцією. 

Наприклад, переліт з Києва до Амстердама в січні 2018 року обійдеться за новим тарифом в 2074 грн (тут і далі ціни в обидва боки), з Києва до Відня - в 2075 грн, з Києва до Парижа - в 3142 грн, з Києва до Мюнхена - в 2340 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-