Поліпшення сервісу - пріоритет у роботі нового керівника Херсонського порту

Поліпшення сервісу - пріоритет у роботі нового керівника Херсонського порту

Укрінформ
Начальником адміністрації Херсонського морського порту призначений Анатолій Яблуновський. Від нового керівника очікується виконання фінансового плану порту, вдосконалення якості сервісу і робота з потенційними інвесторами.

Про це повідомляє Адміністрація морських портів України.

«Як керівнику Адміністрації морських портів для мене важливо виконання фінансового плану порту, вдосконалення якості сервісу і робота з потенційними інвесторами, які зацікавлені в наших інфраструктурних проектах. У Херсонського порту є серйозний потенціал, і завдання нового керівника - реалізувати його якомога ефективніше, щоб від цього виграли всі: регіон, бюджет країни і самі портовики», - прокоментував призначення керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

За словами самого Яблуновського, основним пріоритетом в роботі він бачить підвищення рентабельності, поліпшення якості послуг, що надаються в порту й залучення додаткових вантажопотоків для всіх терміналів у акваторії Херсонського порту.

Зазначається, що досвід Анатолія Яблуновського на керівних позиціях в морській галузі становить 16 років. З 2001 по 2011 роки працював тальманом, начальником вантажного району в морському порту «Южний». З 2011 по 2012 рік - заступник начальника порту з експлуатації в ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт». У 2016 році був призначений виконуючим обов'язки заступника директора із зовнішньоекономічної та комерційної діяльності в ДП «Іллічівський морський торговельний порт».

Також повідомляється, що наказ Міністерства інфраструктури про призначення Яблуновського був підписаний 28 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-