Три міжнародні судноплавні компанії

Три міжнародні судноплавні компанії "пропишуться" в Одесі

Укрінформ
Дочірнє підприємство "Контейнерний термінал Одеса" німецької HHLA International GmbH ("КТО") у травні 2017 року почне обслуговування лінійних сервісів трьох міжнародних судноплавних компаній.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

"За інформацією, отриманою від виконавчого директора з комерції ДП "КТО" Ігоря Яровенка, цього місяця підприємство підтверджує відкриття і обслуговування терміналом двох нових регулярних лінійних сервісів міжнародних судноплавних ліній Hapag Lloyd і також Yang Ming Line, що позитивно позначиться на обсягах перевалки контейнерів", - заявили в компанії.

Термінал також чекає наприкінці травня перший захід нового регулярного прямого сервісу компанії Maersk Line.

З посиланням на директора з експлуатації ДП "КТО" Ігоря Яровенка в прес-службі відзначили, що цього року підприємство, оперуючи також новими причалами Карантинного Молу, досить часто обробляє два і більше суден одночасно, і з урахуванням відкриття нових сервісів і зростання вантажопотоку планує забезпечувати клієнтам одноразову обробку суден-контейнеровозів на регулярній основі надалі.

У свою чергу гендиректор ДП "КТО" Анастас Коккін повідомив, що враховуючи підтримку материнської компанії HHLA і також уряду Німеччини щодо подальшої реалізації інвестпроекту будівництва контейнерного термінала на Карантинному Молу, в 2017 році мають бути вирішені всі основні питання з фінансування і продовження будівництва захисного хвилелому, а також буде продовжено поетапне інвестування в розвиток намитої тилової території і придбання сучасної перевантажувальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецький банк може виділити 40 млн євро на добудову хвилелому на Карантинному Молу в Одесі.

Компанія "Контейнерний термінал Одеса" входить до групи одного з провідних в Європі логістичних холдингів - німецької HHLA AG (Гамбург).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-