80% виплат Фонду гарантування здійснені через Автоматизовану систему

80% виплат Фонду гарантування здійснені через Автоматизовану систему

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО)  з початку 2017 року виплатив 80% відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків через Автоматизовану систему виплат.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«80% виплачених Фондом гарантування відшкодувань вкладникам неплатоспроможних банків у 2017 році були здійснені через Автоматизовану систему виплат. Її промислова експлуатація розпочалась з березня поточного року», - йдеться в повідомленні.

На сьогодні Фонд гарантування підписав договори і надав доступ до процесингового центру таким банкам-агентам: «Правекс-Банк», «Альфа-Банк», «Кредобанк», «Укргазбанк», «ПУМБ», «Таскомбанк» та Банк «Південний».

Нагадаємо, що Автоматизована система виплат створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладниками неплатоспроможних банків. Значно розширюється мережа пунктів виплат за рахунок того, що вкладник зможе обрати для отримання коштів відділення не одного банку, до якого Фонд направив Реєстр, а обирати серед усіх банків - агентів, що підключені до Системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-