Миколаївські суднобудівники підтверджують клас з виробництва складних металоконструкцій

Миколаївські суднобудівники підтверджують клас з виробництва складних металоконструкцій

Укрінформ
На Чорноморському суднобудівному заводі компанії «Smart Maritime Group» у Миколаєві виготовлять металоконструкції для мосту на трасі «Одеса-Рені» та Іллічівського судноремонтного заводу.

Про це повідомили в прес-службі компанії «Smart Maritime Group».

«Компанія "Smart Maritime Group уклала два нові контракти на виготовлення великих металоконструкцій, виконувати які будуть фахівці миколаївського виробничого майданчика (Чорноморський суднобудівний завод). Їх загальна вартість оцінюється в 14,5 млн. грн. Зокрема, йдеться про договір на виготовлення 400 тонн металоконструкцій з генеральним підрядником будівництва автомобільного мосту на трасі «Одеса-Рені» - підприємством «Укрспецстальконструкція»», - йдеться у повідомленні.

Другий контракт передбачає виробництво двох металевих барбетів для кранового господарства Іллічівського судноремонтного заводу. Загальна вага конструкції - близько 115 тонн. Замовлення передбачається виконати вже до кінця червня.

У прес-службі також зазначають, що миколаївські суднобудівники мають великий досвід випуску продукції для підприємств машинобудування та гірничо-металургійного комплексу, а також металоконструкцій для мостових переходів. Тільки в квітні тут було завершено виготовлення 880 тонн металоконструкцій для будівництва мосту через річку Дніпро в Запоріжжі.

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group (SMG) - найбільшого суднобудівного холдингу України. Він об'єднує два суднобудівних підприємства України - Чорноморський та Херсонський суднобудівні заводи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-