ОПЗ скоротив чисті збитки й пробився до ТОП-100 платників податків

ОПЗ скоротив чисті збитки й пробився до ТОП-100 платників податків

Укрінформ
За перший квартал поточного року Одеський припортовий завод скоротив чисті збитки майже в 4 рази.  

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив перший заступник голови правління ПАТ "Одеський припортовий завод" Микола Щуриков.

"У нас є перші вагомі підсумки 2017 року. За перший квартал ОПЗ скоротив чисті збитки майже в 4 рази. За цей час було реалізовано мінеральних добрив на суму більш як 110 млн грн. Йдеться про залишки продукції, виробленої ще до зупинки підприємства", - написав він.

Крім того, за словами Щурикова, за підсумками 2016 року, за інформацією ДФС, Одеський припортовий увійшов до топ-100 великих платників податків України.

"За минулий рік наше підприємство наростило відрахування до бюджету на 77%, і в категорії "хімічна промисловість" посідає друге місце щодо сплати податків", - відзначив перший заступник голови правління ОПЗ.

При цьому, Щуриков наголосив, що досягнуті результати не є межею можливостей підприємства.

"Наразі завод отримує стабільний доход від переробки давальницької сировини групи "ЕРУ", і в перспективі наші показники можуть зрости. Нинішній рівень - не межа можливостей ОПЗ, але з урахуванням усіх проблем, з якими ми стикалися в 2015-2016 рр., включаючи сплановані медіа-атаки і відсутність взаєморозуміння з урядом, - це гідний вихід із кризи. А з огляду на реакцію іноземців, у тому числі американських журналістів, які тиждень тому побували на екскурсії на заводі, можна сказати, що у нас є всі шанси зробити Ukrainian chemical industry Great again", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-