У столичному метро запрацював MetroPass

У столичному метро запрацював MetroPass

Укрінформ
Київський метрополітен у партнерстві з компанією Mastercard та Ощадбанком запустили у столичному метро MetroPass, що дає пасажирам змогу розраховуватися на жовтих турнікетах безконтактними банківськими картками Mastercard.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

«Технологія є унікальною у світовому масштабі. Її реалізовано з використанням обладнання компанії Ingenico Group і за технічної підтримки консорціуму «Астек», - йдеться в повідомленні.

Відтепер кожен має можливість обирати тарифний план відповідно до своїх потреб. Пасажири, які користуються метро нерегулярно або менш як два рази на день, можуть зі знижкою передплатити поїздки та використовувати їх протягом необмеженого часу. Що більшу кількість поїздок буде придбано, то меншою буде вартість: 1-9 поїздок - по 4,00 грн; 10-19  - по 3,90 грн - -3%;  20-29 - по 3,80 грн - -5%; 30-39 - по 3,70 грн - -8%; 40-49 - по 3,60 грн - -10%; понад 50 - по 3,50 грн - -13%.

Також пасажири зможуть підключити до своїх безконтактних банківських карток безлімітні проїзні на місяць чи за півціни - на півмісяця. Для проїзних діятимуть такі тарифи: без ліміту на місяць - 300 грн; без ліміту на півмісяця - 150 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-