Мінагрополітики реалізує нову програму підтримки фермерських господарств

Мінагрополітики реалізує нову програму підтримки фермерських господарств

Укрінформ
Міністерство агрополітики  реалізує нову автономну програму надання дотацій для підтримки малих та середніх фермерських господарств.  

Про це на відкритті Міжнародного форуму «Agroport West Lviv-2017» сказав міністр агрополітики України Тарас Кутовий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Підтримка малих та середніх фермерів – завдання номер один для Мінагрополітики. Сьогодні ми вже реалізовуємо нову автономну програму надання дотацій. Отримати її  мають право сільськогосподарські товаровиробники – платники податку на додану вартість, що займаються наступними видами діяльності: тваринництво, вирощування винограду, фруктів, ягід, горіхів, овочів, тютюну та цукрового буряка», - зазначив Кутовий.

За словами міністра, цього року держава виділила на підтримку аграріїв 4000 мільйонів гривень.

Термін дії бюджетних дотацій – 5 років (з 1 січня 2017 року по 1 січня 2022 року).

Міністр агрополітики відкрив у Львові Міжнародний форум «Agroport West Lviv-2017», на який прибули делегації із 17 країн, представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, понад 200 компаній і майже 100 українських та закордонних експертів, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес.

Основна мета заходу полягає у розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Західної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-