Мережею автозаправок Ахметова керуватиме болгарин

Мережею автозаправок Ахметова керуватиме болгарин

Укрінформ
У мережі АЗС "Паралель" змінився керівник. Рішенням загальних зборів учасників ТОВ "Паралель-М ЛТД" новим керівником компанії "Паралель" стане Христо Іванчев.

Про це повідомляється на сайті компанії "Паралель", яка володіє мережею АЗК у Східній Україні.

"Рішенням загальних зборів учасників ТОВ "Паралель-М ЛТД", 25 квітня 2017 року в компанії "Паралель" відбулася зміна генерального директора. Олена Хилієнко, яка керувала компанією з березня 2011 року, очолить комерційний комітет Наглядової ради "Паралелі". Новим керівником компанії "Паралель" стане Христо Іванчев", - йдеться в повідомленні.

Раніше Христо Іванчев обіймав посаду виконавчого директора компанії "Gulf" (Грузія), в 2006-2009 рр. обіймав посаду генерального директора компанії "Shell Retail JV Ukraine".

"Моє завдання, як керівника, - зберегти і примножити досягнення компанії "Паралель" у всіх сферах її діяльності. Це і система контролю якості палива, і розширення мережі АЗС, та впровадження нових сервісів, і навчання персоналу. Ефективне об'єднання накопичених знань і досвіду з новими ідеями і підходами дозволить нам продовжити стабільний розвиток. Існуючий потенціал компанії дозволяє нам дивитися в майбутнє впевнено і з оптимізмом", - підкреслив Іванчев.

Сьогодні паливо ТМ "Паралель" реалізується на 61 АЗК у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській областях (крім районів, непідконтрольних українській владі).

100% акцій СКМ належать українському бізнесмену Рінату Ахметову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-