Централізація митної вертикалі оптимізує персонал митниці - Мінфін

Централізація митної вертикалі оптимізує персонал митниці - Мінфін

Укрінформ
У Міністерстві фінансів вважають, що централізація митної вертикалі мінімізує вплив на митну систему з боку правоохоронних органів, сприятиме скороченню адміністративного та збільшенню оперативного персоналу митниці.

Про це в ході робочої зустрічі з підготовки детального плану імплементації Концепції реформування митниці сказав начальник відділу розробки проекту бюджету та бюджетної політики Юрій Драчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Які переваги ми бачимо в реалізації концепції нової організаційної структури митниці.  По-перше - це мінімізація впливу на митну систему з боку правоохоронних органів. Кадрові призначення будуть здійснюватись безпосередньо керівником митниці, без погодження з органами місцевого самоврядування», - сказав Драчук.

Він зазначив, що нова структура митниці дозволить централізувати функції.

«Керівники митних постів будуть мати усі повноваження щодо митного оформлення. Ми передбачаємо, що відбудеться скорочення адміністративного персоналу, але оперативний персонал, не буде скорочено, навпаки їх штат потрібно розширити», - додав Драчук. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-