Україна представить свої досягнення на Експо-2017 в Астані

Україна представить свої досягнення на Експо-2017 в Астані

Укрінформ
Україна готується представити досягнення в сфері енергоефективності, а так само культуру і технічні напрацювання в рамках національного дня на виставці відновлюваної енергетики Експо-2017 в Астані. Національний день України затверджено на 15 червня.

Про це у коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила начальник управління комунікації та зв'язків з громадськістю Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Лілія Рибенко.

"15 червня, в рамках участі України в Експо, буде проведено Національний день України. Крім своїх напрацювань у сфері енергоефективності та відновлюваних джерел енергетики, Україна покаже культурні, технічні напрацювання", - сказала Рибенко.

За її словами, офіційна делегація України формується. Вже точно підтверджено участь віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка. Обговорюється можливість участі Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

"Заплановані офіційні заходи, бізнес-зустрічі, національний парад, бізнес-семінар для презентації можливостей компаній", - зазначила Рибенко.

Вона додала, що триває прийом заявок від українських компаній на участь в Експо-2017.

"Розглядається як варіант очної, так і заочної участі", - прокоментувала представник Держенергоефективності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-