Укрспирт зупинив виробництво через аудит

Укрспирт зупинив виробництво через аудит

Укрінформ
Вперше за останні кілька років держпідприємство "Укрспирт" проводить технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків. Для цього тимчасово призупинені виробничі потужності ДП.

Водночас, поставки продукції усім контрагентам будуть здійснюватимуться за рахунок запасів згідно попередньо укладених угод, повідомляється на сайті підприємства.

"Попередньо проведені перемовини з найбільшими операторами алкогольного ринку та досягнуто повне взаєморозуміння між ДП "Укрспирт" та виробниками лікеро-горілчаної продукції. Товарна продукція ДП "Укрспирт" постачається усім контрагентам згідно з попередньо укладеними угодами. Слід зазначити, що, на жаль, є учасники ринку, яким невигідне проведення перевірки на місцях провадження діяльності та наведення ладу на Державному підприємстві "Укрспирт", - йдеться у повідомленні.

Державне підприємство "Укрспирт" – найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП "Укрспирт" – понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-