У Харкові

У Харкові "Ніч енергетики" зібрала молодь

Укрінформ
Мета молодіжного проекту "Ніч енергетики", який стартував у Харкові за ініциативою "Ukrenergo Laboratories" - створення інкубатору ідей для інновацій в галузі.

Таку оцінку дала проектові голова Харківської ОДА Юлія Світлична на своїй сторінці у Facebook.

"Стартував всеукраїнський молодіжний проект "Ukrenergo Laboratories". Спитаєте де? Ясна річ, у Харкові. А де ще, як не у місті студентів, вчених, інновацій та креативу. Далі Київ та Львів. Мета - створення інкубатору ідей для інновацій в електроенергетиці, підготовка фахівців та розробка проектів для забезпечення енергетичної незалежності України. Ще років 20 тому потрібно було починати цю роботу, але тільки зараз переходимо від слів до справи. Було дуже яскраво і багато цікавих ідей", - пише Світлична.

Проект "Ніч енергетики" відбувся уночі в івент-зоні коворкінгу "Fabrika.space" у Харкові за ініціативи державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго". За планом, 400 молодих учасників проекту прослухали 9 годин нон-стоп лекцій, на яких експерти галузі та представники бізнесу розповіли про нові технології у електроенергетиці, надали поради із використання та розвитку знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі.

Як пояснили у ХОДА, найбільш мотивованим та талановитим учасникам буде запропонована участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School.

"Це дводенна школа, де учасники набудуть практичні навички роботи у команді та менеджменту власних проектів, які буде презентовано у Битві проектів та Енергетичному хакатоні. Мета - втілити свої ідеї у реальні проекти, стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - системного оператора "Укренерго", - додали в ХОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-