Трамп закликає купувати американські товари

Трамп закликає купувати американські товари

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп – у щотижневому зверненні до громадян США – заявив, що реформа імміграційної системи Сполучених Штатів повинна в першу чергу відповідати «потребам американських робітників».

За словами Трампа, він із першого дня після вступу на посаду почав боротьбу за права простих людей.

«Занадто довго американські робітники були забуті урядом, – зазначив очільник Білого дому. – Їхні інтереси вважалися другорядними в порівнянні з глобальними проектами. Зароблене ними було відібране у них і роздане по всьому світу, відправлене за океан», – цитує Радіо Свобода.

Як стверджує президент США, очолювана ним адміністрація «запропонувала нове бачення». Під час візиту на завод компанії Snap-On в Кеноші, штат Вісконсін, Дональд Трамп зустрівся з робітниками і, за його словами, запропонував їм нову програму дій.

«У Вісконсині я підписав виконавчий указ про закупівлю американських товарів і надання роботи, в першу чергу, американцям, – розповів президент США. – Я ухвалив історичне рішення для того, щоб федеральні проекти реалізовувалися з використанням американських товарів, щоб американські робітники і компанії не укладали невигідних для них контрактів із країнами, які порушують правила і чинні закони, використовуючи США в своїх цілях».

Крім цього, президент Трамп заявив, що вже ухвалив рішення про реформу імміграційної системи США для того, «щоб вона в першу чергу відповідала потребам американських робітників».

«Ми позбавляємося нормативів, які знищують наші робочі місця, захищаємо наші кордони і просуваємо використання американських джерел енергії», – пояснив свої рішення глава Білого дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-