Російському тютюновому монополісту TEDIS не місце в Україні - Аваков

Російському тютюновому монополісту TEDIS не місце в Україні - Аваков

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що російському тютюновому монополісту не місце на українському ринку.

Про це міністр написав на своїй сторінці у Твіттері.

"Зустрівся з керівництвом Philip Morris Ukraine на їхнє прохання. Моя позиція - російському тютюновому монополісту не місце на українському ринку", - зазначив він.

Наприкінці березня Аваков повідомив, що у справі компанії "TEDIS Ukraine" (раніше – ТОВ "Мегаполіс Україна") відбувається понад 100 обшуків у Києві, Одесі та Дніпрі. Обшуку були піддані приміщення самої компанії, а також підприємства-партнери.

При цьому міністр зазначив, що компанія вивела в Росію 2,5 мільярда гривень, допомагала терористичним організаціям окупованих територій Донбасу та не сплачувала податки. Аваков також стверджував, що "бенефіціари цього тютюново-вбивчого бізнесу – соратники Кремля".

На початку квітня компанія "TEDIS Ukraine" заявила, що всі без винятку банківські рахунки компанії арештовані, а товар, орієнтовна вартість якого перевищує 1 млрд гривень, вилучено. У зв'язку з ситуацією, що склалася на тютюновому ринку України, іноземні власники значної частки компанії "TEDIS Ukraine", - Річард Даксбері та Річард Доріан Фенхальц, звернулися до Президента України Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка та голови МВС Арсена Авакова з метою забезпечення захисту інтересів зарубіжних інвесторів та їх бізнесу в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-