Україна скасувала подвійне оподаткування з Мальтою

Україна скасувала подвійне оподаткування з Мальтою

Укрінформ
Народні депутати ухвалили закон "Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї".

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення підтримали 280 народних депутатів.

Верховна Рада цим законом ратифікувала Конвенцію між урядами України і Мальти та протокол до неї, вчинені 4 вересня 2013 року в Києві, які набирають чинності з дати отримання дипломатичними каналами останнього повідомлення про завершення договірними державами всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ними чинності.

"Внаслідок укладання зазначеної Конвенції підприємці обох країн отримають гарантії того, що прибутки, одержані від підприємницької діяльності на території іншої країни, а також з джерел у цій іншій країні у вигляді дивідендів, процентів та роялті, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню. Конвенція також гарантує, що підприємці однієї держави будуть оподатковуватись в іншій державі на тих самих умовах, що й підприємці цієї іншої держави", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Крім того, конвенція спрямована на попередження ухилень від сплати податків. Таким чином, створюються додаткові умови для поглиблення українсько-мальтійських економічних відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-