Уряд веде переговори з General ElectricTransportation щодо залучення інвестицій

Уряд веде переговори з General ElectricTransportation щодо залучення інвестицій

Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів обговорив з представниками американської компанії General ElectricTransportation довготермінові інвестиційні проекти.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«11 квітня відбулась зустріч Першого віце-прем'єр-міністра України - міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з представниками американської компанії General ElectricTransportation. Учасники обговорили довготермінові інвестиційні проекти в покращення української інфраструктури, зокрема залізничної», - йдеться в повідомленні.

За словами Кубіва, уряд працює над залученням інвестицій в Україну та зацікавлений у довготерміновій співпраці з інвесторами. 

«Ми також прагнемо всебічно розвивати взаємну міжнародну торгівлю та проекти сумісного виробництва рухомого складу, але важливо дотримуватися принципу пріоритетів щодо локалізації виробництва продукції в Україні», - зазначив Кубів.

Кубів зауважив, що модернізація передбачає поточне, середньострокове та довготермінове планування, включає поточні ремонти обладнання та створення більш тривалих стратегічних планів оновлення рухомого складу залізниці. Це включає роботу над оновленням чинної правової бази та посилення співпраці у рамках державно-приватного партнерства. Степан Кубів нагадав, що для підтримки української промисловості також створений Національний комітет розвитку промисловості, який напрацьовує пропозиції щодо покращенням технологічної бази та виробництва українських двигунів для рухомого складу залізниці.

За словами Кубіва,уряд і надалі працюватиме над створенням сприятливого бізнес-клімату в Україні, покращенням інфраструктури та підтримкою промисловості з акцентом на виробництво в Україні, створенням робочих місць та розвитком української економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-