Митний експеримент поліпшує українські дороги

Митний експеримент поліпшує українські дороги

Укрінформ
Зокрема до спецфондів коштів на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних доріг Волинської області надійде до 300 млн грн для їх відновлення.

Про це інформує Міністерство інфраструктури України з посиланням на міністра Володимира Омеляна.

"Міністр інфраструктури позитивно оцінив те, що на значній кількості проблемних ділянок автошляхів Волинської області розпочато ремонтні роботи. За словами Володимира Омеляна, митний експеримент має дати області додатково до 300 мільйонів гривень, які мають бути спрямовані на відновлення доріг", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв Укрінформ, митний експеримент щодо перерахування до спеціальних фондів коштів з метою реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг, у 2017 році буде поширено на всі області країни.

Експеримент, ініційований Кабінетом Міністрів України та затверджений постановою від 16 вересня 2015 р. №726, полягав у спрямуванні 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів, до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів із  метою фінансування поточного ремонту доріг. Першими областями, де було реалізовано даний проект, стали Одеська, Волинська, Львівська, Чернівецька області та м.Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-