Представники понад 50 країн візьмуть участь у Конференції «Зерно Причорномор'я»

Представники понад 50 країн візьмуть участь у Конференції «Зерно Причорномор'я»

Укрінформ
Чотирнадцята міжнародна конференція "Black Sea Grain – 2017" буде проходити 5-6 квітня в Києві. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України. 

"Конференція «Зерно Причорномор'я» – це міжнародна платформа для обговорення найбільш актуальних тем і перспектив розвитку глобального ринку зерна і ринків країн Чорноморського регіону", - йдеться у повідомленні.

Мінагрополітики додає, що участь в конференції візьмуть делегації з більше 50 країн світу. Це - представники агробізнесу, банків, логістичних компаній, провідних сільгоспвиробників та трейдерів. Від Мінагрополітики у заході візьме участь заступник міністра Олена Ковальова.

Під час конференції будуть обговорені важливі питання аграрної політики країн Чорноморського регіону. Серед них: прогнози попиту на аграрну продукцію в сезоні 2017-2018 рр, переспективи еспорту зернових та олійних культур з Чорноморського регіону, інвестиції в аграрний сектор, державна підтримка малих та середніх фермерів, нові технології вирощування зерна та олійних культур, експортна логістика Чорноморського регіону. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-