Гройсман обговорив із керівництвом Posco Daewoo виробництво електрокарів

Гройсман обговорив із керівництвом Posco Daewoo виробництво електрокарів

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та президент Posco Daewoo Кім Йонг-Санг на зустрічі обговорили потенційні проекти щодо інвестування компанії в Україну.

Як повідомляє Урядовий портал, Прем’єр-міністр зауважив, що ключовим завданням для України сьогодні є стале економічне зростання та відхід від сировинного типу національної економіки.

"Ми зацікавлені, щоби створювати додану вартість на території України і зрозуміло, що для цього нам потрібні нові інвестиції і проекти, які у тому числі ми можемо розглядати в плані розвитку нашого агропромислового комплексу, який має надзвичайно високий потенціал. Мова йде про поглиблену переробку саме на території країни", - сказав Гройсман.

Президент Posco Daewoo Corporation висловив зацікавлення підприємства у інвестуванні в зерновий портовий термінал та відкриття повноцінного підрозділу компанії в Україні. Крім того, компанія зацікавлена у співпраці з Україною у напрямку виробництва електромобілів та готова сприяти у створенні національного бренду.

Прем’єр-міністр привітав плани компанії щодо діяльності в Україні. "Ми зацікавлені у процесі інвестування в Україну, розвитку національної економіки і розглядаємо можливість співпраці з вами як те, що повністю співпадає з нашими можливостями для розвитку", - зазначив він.

Уряд вживає заходів для створення сприятливих умов для бізнесу та готовий "забезпечити 100-відсоткове супроводження "під ключ" тим бізнес-проектам, що здійснюються в Україні", запевнив Прем’єр-міністр та нагадав, що з цією метою уряд створив Офіс залучення та підтримки інвестицій.

"Мені потрібні успішні інвестиції, і я готовий максимально приділяти увагу тому, щоб ви досягли свого успіху. Ми готові докладати зусиль, щоб ви були успішні і повністю відкрили свій потенціал в Україні", - наголосив Гройсман.

Фото: Владислав Мусієнко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-