Укрнафта перегляне низку проектів через

Укрнафта перегляне низку проектів через "непрозорі кошти"

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" має намір переглянути низку проектів спільної діяльності для кращого контролю за виконанням інвестиційної програми і прозорішим розподілом коштів.

Про це заявив голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс під час Другого українського газового інвестиційного форуму, повідомляє прес-служба компанії.

"Ми збираємося переглянути низку договорів про спільну діяльність для кращого контролю за виконанням інвестиційної програми і більш прозорим розподілом коштів", - повідомив він.

Крім цього, керівництво компанії веде переговори про співпрацю з міжнародними компаніями в рамках спільної діяльності для залучення додаткових інвестицій і сучасних технологій. Зокрема, розглядається можливість залучення інвестицій у трьох напрямах:

- розробка родовищ, яка охоплює буріння вертикальних і похилих свердловин, бічних стовбурів, горизонтальних свердловин з багатостадійним гідророзривом пласта, операції заводнення, 3D сейсморозвідку, оновлення мережі дегазації на старих свердловинах;

- модернізація газопереробних заводів;

- оновлення парку бурових установок.

Як повідомлялося, у 2015 році з ПАТ "Укрнафта" було виведено 18 млрд грн - більшість коштів була списана на рахунки компаній, які уже не існують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-