НБУ продає через ProZorro залогову нерухомість у чотирьох містах

НБУ продає через ProZorro залогову нерухомість у чотирьох містах

Укрінформ
Національний банк 22 березня виставив на аукціон у системі ProZorro перші 7 лотів майна, набутого ним у рахунок погашення боргів за кредитами рефінансування банків.

Ними стали нежитлові будівлі та приміщення у Києві, Харкові, Краматорську та Світловодську, повідомляє Урядовий портал.

"22 березня Національний банк України виставив на аукціон у системі електронних аукціонів “ProZorro. Продажі” перші 7 лотів майна, набутого ним у рахунок погашення боргів за кредитами рефінансування банків. Першими лотами стали нежитлові будівлі та приміщення у Києві, Харкові, Краматорську та Світловодську", - йдеться в повідомленні.

Участь в електронних аукціонах для НБУ стало можливим після приведення у відповідність правил продажу набутого майна до вимог електронної торгової системи ProZorro.

Реалізація вказаного майна банку на відкритих аукціонах дозволить збільшити конкуренцію, оскільки для пошуку потенційних покупців одночасно будуть задіяні 28 торговельних майданчиків, підключених до електронної торгової системи ProZorro.

Торги за лотами відбудуться 20 квітня. Подати пропозиції, взяти участь у торгах чи простежити хід подій можна на сайті ProZorro.Продажі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-