Україна проситиме авіаційні служби країн ЄС зняти обмеження на регулярні рейси

Україна проситиме авіаційні служби країн ЄС зняти обмеження на регулярні рейси

Укрінформ
Державна авіаційна служба України звернеться до авіаційних служб країн - членів Європейського Союзу щодо розгляду на двосторонньому рівні питання зняття наявних обмежень на виконання регулярних повітряних перевезень.

Про це повідомило Міністерство інфраструктури України.

"22 березня 2017 року Міністерство інфраструктури України та Державна авіаційна служба затвердили план лібералізації повітряного сполучення з Європейським Союзом. Відповідно до Плану Державна авіаційна служба України звернеться до авіаційних служб країн - членів Європейського Союзу щодо розгляду на двосторонньому рівні питання зняття наявних обмежень на виконання регулярних повітряних перевезень", - йдеться у повідомленні.

У Мінінфраструктури зазначили, що план лібералізації "є реальним кроком відкриття неба з країнами Європейського Союзу, що підтверджує прихід нових авіакомпаній, збільшення перевезень та інвестиції в авіаційну галузь України".

План розрахований на лібералізацію повітряного сполучення до укладення Угоди між Україною та Європейським Союзом і державами-членами про Спільний авіаційний простір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-