Gulfood 2017 у Дубаї: Україна може наростити експорт на 17 мільйонів

Gulfood 2017 у Дубаї: Україна може наростити експорт на 17 мільйонів

Укрінформ
Переговори українських експортерів на найбільшій міжнародній виставці харчової промисловості й виробництва напоїв «Gulfood 2017" у Дубаї показали можливість збільшення експорту української продукції щонайменше на 17 млн дол.

Про це Укрінформу повідомили в Київській торгово-промисловій палаті (КТПП) за підсумками виставки, що відбувалася з 26 лютого по 2 березня у місті Дубаї, ОАЕ.

"Участь у найвпливовішій міжнародній продовольчій виставці надала українським виробникам безліч нових бізнес-можливостей. Менш ніж за три дні з учасниками українського національного стенду, який вже 4-ий рік поспіль організовує Київська торгово-промислова палата, відбулося 14 200 ділових контактів, а загальна кількість перевищила 20 000. Це означає, що кожен п’ятий відвідувач виставки ознайомився з продукцією України. Передконтрактні переговори вже показали можливість збільшення обсягу експорту продукції українських виробників на 17 млн дол.", - зазначили в КТПП.

За даними торгово-промислової палати, найбільшою популярністю на «Gulfood 2017» користувалися українське м'ясо та субпродукти, зерно, олія, молочна продукція, солодощі та горіхи.

"Успіх українським експонентам на виставці забезпечив попит покупців на якісну продукцію надійного походження. Адже завдяки оптимальному співвідношенню якості та ціни українські експортери надають свою продукцію відразу закордонним імпортерам без зайвих торгових посередників", - зазначили у КТПП.

Цього року Київська ТПП організувала наймасштабніший національний стенд. Зокрема, його площа була збільшена на 30% і становила 256 кв. м, що дало змогу залучити більшу кількість учасників від України. Загалом, 31 потужне українське підприємство представило у Дубаї український експортний потенціал у галузі харчової промисловості й виробництва напоїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-