ProZorro відкриває 12 центрів компетенцій у регіонах

ProZorro відкриває 12 центрів компетенцій у регіонах

Укрінформ
ProZorro відкриває в 12 регіонах постійно діючі Центри компетенцій.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ. 

"Державне підприємство “Прозорро” за підтримки міжнародного фонду “Відродження” та Transparency International Україна розпочали навчальну програму з закупівель для регіональних координаторів. Участь у спеціальному дводенному інтенсиві взяли дванадцять громадських активістів, які були відібрані з понад 70 фахівців в публічних закупівлях", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначають, що навчальна програма спрямована на поглиблення знань в сфері публічних закупівель, необхідних для організації центрів компетенцій ProZorro в регіонах. Для того, щоб пройти видбір, кандидати повинні були мати достатній досвід тренерської роботи, розуміти принципи і процедури системи ProZorro, а також добре орієнтуватись в профільному законодавстві.

"По завершенні навчання в 12 регіонах буде створено постійно діючі Центри компетенцій ProZorro. Координатори будуть допомагати у вирішенні проблемних питань пов'язаних з проведенням процедур закупівель, навчанням, моніторингом закупівель, а також забезпечуватимуть якісний зворотній зв'язок для вдосконалення та розвитку електронної системи і реформ в цілому", - додають у міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-