Китай інвестує $515 мільйонів в українське садівництво

Китай інвестує $515 мільйонів в українське садівництво

Укрінформ
Китайська державна корпорація China Haisum Engineering Co., Ltd. планує в наступні 2 роки інвестувати $515 млн в українську галузь садівництва та ягідництва.

Про це повідомляє асоціація "Укрсадпром".

"28 лютого 2017 р. між асоціацією "Укрсадпром" та китайською державною корпорацією China Haisum Engineering Co., Ltd. був підписаний Меморандум про взаєморозуміння, згідно з яким в українську галузь садівництва та ягідництва планується протягом наступних двох років інвестувати $515 млн. Документ був підписаний головою Асоціації "Укрсадпром" Дмитром Крошкою та генеральним директором Департаменту з міжнародних зв’язків China Haisum Engineering Co., Ltd. Гонг Чжюном", - йдеться у повідомленні.

Крошка заявив, що заплановані інвестиції будуть спрямовані у будівництво та модернізацію переробних комплексів, фруктосховищ, виробничо-логістичного комплексу.

Гонг Чжюн у свою чергу додав, що корпорація має намір покращити стан українського сільського господарства шляхом модернізації діючих та будівництва нових об’єктів на території України.

Також відзначається, що торік Укрсадпром ініціював початок процесу узгодження фітосанітарних протоколів між Україною та Китаєм для експорту українських фруктів та ягід на китайський ринок. Ця норма також закріплена у Меморандумі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-