Укроборонпром розширює співпрацю з підприємствами Одещини

Укроборонпром розширює співпрацю з підприємствами Одещини

Укрінформ
Гендиректор ДК "Укроборонпром" Роман Романов і голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов підписали в Одесі Меморандум про розширення співпраці в рамках виконання державного оборонного замовлення та програм соціально-економічного розвитку.

Про це повідомляє прес-служба концерну.

"Підприємства Одеської області приєднаються до масштабної програми Укроборонпрому по імпортозаміщенню. Завдяки кооперації планується протягом 2017 року підписати договорів на загальну суму понад 140 мільйонів гривень. Взаємовигідна співпраця стала можливою завдяки підписанню 17 лютого Меморандуму між концерном "Укроборонпром" та Одеською облдержадміністрацією про розширення співпраці з підприємствами Одеської області в рамках виконання державного оборонного замовлення та програм соціально-економічного розвитку", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив Романов, в Одеській області успішно функціонують 32 підприємства різних форм власності, потужності яких можуть бути використані підприємствами концерну. Уже зараз тісна кооперація налагоджена з десятьма фірмами, торік укладено договорів на суму 88 мільйонів гривень, а в поточному році випуск продукції майже подвоїться.

Під час робочої поїздки гендиректор "Укроборонпрому" проінспектував діяльність ДП "Одеський авіаційний завод" та відвідав ТОВ "Телекарт", з яким вже співпрацюють підприємства - учасники концерну.

Одещина стала двадцятим регіоном України, який приєднався до стратегічної програми залучення приватних підприємців у справу підвищення обороноздатності держави. За два роки виконання програми імпортозаміщення було укладено меморандуми з 20 регіонами. Загалом це 382 підприємства, на яких працює понад 200 тисяч фахівців.

Фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-