Гройсман каже, що розуміє, як здолати дефіцит Пенсійного фонду

Гройсман каже, що розуміє, як здолати дефіцит Пенсійного фонду

Укрінформ
Уряд найближчими місяцями представить рішення щодо пенсійної реформи, що передбачатиме підвищення пенсій та дозволить подолати дефіцит Пенсійного фонду вже до 2024 року.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив під час виставки сільськогосподарської техніки "Agro AnimalShow 2017. Зернові технології 2017. Фрукти. Овочі. Логістика 2017" , повідомляє Урядовий портал.

"Нам треба здолати дефіцит Пенсійного фонду, який дорівнює понад 140 млрд грн. Це серйозний виклик, але я розумію, як його здолати. І я вважаю, що при правильному підході до 2024 року ми вийдемо на бездефіцитний Пенсійний фонд. Ми запропонуємо рішення і будемо просити підтримки українських громадян. Від цього рішення виграють українські громадяни", – сказав Гройсман.

"Моє завдання на цей рік глобально полягає у тому, щоб, з одного боку, розвивати економіку, зробити все для того, щоб вона стала сильною і люди це відчули, а з іншого боку, провести пенсійну реформу, яка побудує нову справедливу пенсійну систему", – зазначив глава уряду.

Він також зауважив, що уряд завершує підготовку до підписання меморандуму про співпрацю із МВФ. У документі немає жодного слова про підвищення пенсійного віку для українців, наголосив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-