Укргазбанк і

Укргазбанк і "Укрбуд" запустили іпотечну програму під 10% річних

Укрінформ
Державний "Укргазбанк" та Українська державна будівельна корпорації "Укрбуд" уклали угоду про стратегічне партнерство і запустили програму доступного житлового кредитування під 10% річних.

Про це повідомляє прес-служба "Укрбуду".

За словами голови правління "Укргазбанку" Кирила Шевченка, "ринок іпотеки – це природно, кожна людина має десь жити і абсолютно зручно користуватися кредитами. Єдина проблема – це вартість. І ми зробили перший крок, щоб цю вартість знизити. Ми підписали угоду, згідно з якою кожен зможе отримати іпотечний кредит під ставку 10% річних. І сьогодні термін такого кредиту дуже великий – до 20 років".

Як зазначається у повідомленні, такі умови надаються всім клієнтам "Укргазбанку", які беруть кредити на купівлю житла в новобудовах "Укрбуду" - як вже зданих в експлуатацію, так і споруджуваних. У цілому акредитацію отримали майже 40 об'єктів корпорації.

За словами будівельників, для багатьох покупців, які не можуть відразу сплатити всю вартість житла, залучення іпотечного кредиту під невеликий відсоток може стати гідною альтернативою розстрочки від забудовника.

"При розстрочці ви викуповуєте певну кількість метрів, а на невикуплені метри ціна не фіксується, - підкреслює генеральний директор компанії "Укрбуд Девелопмент" Олег Майборода. - Якщо ж інвестор бере кредит, він вже не залежить ні від яких цін. Це великий плюс, він викуповує відразу сто відсотків і фіксує вартість квадратного метра за нинішньою ціною".

Згідно з проведеним співробітниками "Укргазбанку" аналізом, більшість їхніх клієнтів, що беруть кредити, намагаються погасити борг у якомога більш стислі терміни – від півроку до двох років. Тому в банку очікують, що знижена ставка на перший рік дозволить придбати житло багатьом українським сім'ям, у яких раніше не було такої можливості, йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-