Індійських інвесторів найбільше цікавить промисловість, інновації та ІТ - Кубів

Індійських інвесторів найбільше цікавить промисловість, інновації та ІТ - Кубів

Укрінформ
На Саміті партнерства в Індії представників України найбільше розпитували про плани з відновлення промислового виробництва, сферу інновацій та ІТ. 

Про це розповів Степан Кубів, перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України в інтерв'ю Укрінформу за результатами участі у 23-му Саміті партнерства-2017, який проходив в Індії наприкінці січня. 

Як зазначив Кубів, під час саміту було завдання «презентувати нову Україну, розказати про реформи, які проводимо, та їх результати, ознайомити учасників з інвестиційним потенціалом і можливостями України. Ми розповіли про бізнес-клімат в Україні, перспективи приватизації та інші інвестиційні можливості. Я розказав про середньостроковий план уряду на 2017-2020 роки, який на початку року презентував Володимир Гройсман. Учасники саміту розпитували нас найбільше про плани з відновлення промислового виробництва, сферу інновацій та ІТ». 

Перший віце-прем’єр-міністр повідомив, що саміт зібрав на одному майданчику близько двох тисяч учасників, серед яких були представники бізнесу, міністри економіки, галузеві міністри Індії та інших країн, а ще – міністри окремих індійських штатів. Для прикладу: найбільший з індійських штатів – Андхра Прадеш – має населення близько 50 млн осіб, а його площа дорівнює одній чверті території України. 

Повний текст інтерв’ю з Кубівим читайте на сайті Укрінформу найближчим часом. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-