У

У "Київенерго" скаржаться на систематичну заборгованість "Київпастрансу"

Укрінформ
Борг ПАТ "Київпастранс" перед ПАТ "Київенерго" за січень 2017 року зріс з 5,8 млн грн одразу до 37 млн грн.

Про це інформує прес-служба "Київенерго" у Facebook.

"Борг Київпастрансу протягом лише першого місяця поточного року збільшився з 5,8 млн грн відразу до 37 млн грн. Станом на 1 грудня 2016 року заборгованість підприємства сягнула майже 47,9 млн грн й лише у грудні підприємство сплатило 42,2 млн грн", - поінформували в компанії

У "Київенерго" наголошують, що торік неодноразово зверталися до Київпастрансу, міської влади та низки профільних міністерств щодо забезпечення своєчасної сплати за електрику.

Як зазначають у компанії, на сьогодні єдиним законним важелем впливу на боржника є припинення електропостачання до погашення боргу та оплати поточних нарахувань. Однак у випадку з підприємством, яке забезпечує транспортні потреби киян, такий крок є критичним, визнають у "Київенерго".

"Тому, розуміючи важливість безперебійної роботи громадського транспорту, "Київенерго" вкотре закликає керівництво «Київпастрансу» зробити все можливе для забезпечення регулярних розрахунків за спожиті послуги. Адже від цього залежить стабільне електропостачання всього Києва", - наголосили в компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-