Івано-Франківський хлібокомбінат піднімає ціни на всю продукцію

Івано-Франківський хлібокомбінат піднімає ціни на всю продукцію

Укрінформ
Івано-Франківський хлібокомбінат з 6 лютого піднімає ціни на всі види продукції. Вартість хліба зросте від 30 до 90 копійок.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомила виконавчий директор ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» Світлана Криворучко.

«Ми підвищуємо ціни на всі види продукції від 30 до 90 копійок, залежно від ваги хліба. Торговельні мережі отримають нашу продукцію з новими прайсами вже 6 лютого. У фірмових  магазинах ціни зростатимуть поетапно, двічі, з перервою 10 днів», - повідомила Криворучко.

Виконавчий директор зауважила, що втримувати ціну на хлібобулочні вироби більше неможливо. Вона зросте, насамперед, через здорожчання борошна, яке у собівартості продукції становить 40%. Також підняття цін на хліб зумовлено підвищенням вартості паливо-мастильних матеріалів, мінімальної заробітної плати, цін на газ, електроенергію та інших статей витрат.

ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» - найбільший виробник хліба на Прикарпатті. Його потужність становить понад 55 т хлібобулочних та 0,5 т кондитерських  виробів на добу. На підприємстві працює близько 500 людей. Комбінат виробляє продукцію  під торговою маркою «Цар-хліб».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-