Столичні бізнесмени продемонстрували інвестиційні можливості іноземним торгпредам

Столичні бізнесмени продемонстрували інвестиційні можливості іноземним торгпредам

Укрінформ
Київська торгово-промислова палата традиційно провела засідання Міжнародного Трейд-клубу, під час якого представники столичних підприємств змогли напряму представити свої пропозиції представникам іноземних держав.

Про це Укрінформ повідомили в Київській торгово-промисловій палаті.

"Метою заходу було залучення інвестицій в економіку України та розповсюдження інформації про економічний потенціал нашої держави за кордоном", - зазначили в КТПП.

Так зокрема, київські підприємства «Меридіан» та «Інститут електрозварювання НАНУ» представили іноземним учасникам зустрічі зразки нової продукції: багатофункціональний безпілотник та обладнання для зварювання живих тканин в хірургії.

«Першим нашим замовником були Збройні Сили України. Ми успішно пройшли випробування на державному рівні, зареєстрували документацію в Міністерстві оборони та 31 жовтня 2016 року Президент Петро Порошенко 18 таких безпілотних апаратів вручив прикордонникам Донецької області та Маріуполя», - зазначив заступник голови правління ВАТ «Меридіан» Юрій Проценко.

Зазначається, що за підсумками зустрічі українські підприємці вже отримали запрошення до участі у світовій виставці Експо-2017, що проходитиме влітку у Казахстані.

"Це буде прекрасною можливістю звернути увагу на свої інноваційні розробки та укласти контракти", - зазначив радник посольства Республіки Казахстан Жандос Нурмахамбетов.

У зустрічі взяли участь керівники торговельно-економічних відділів закордонних посольств Австралії, Азербайджану, Аргентини, Білорусі, Бельгії, Болгарії, В'єтнаму, Індонезії, Іспанії, Казахстану, Канади, Литви, Молдови, Малайзії, Польщі, РФ, Румунії, Словаччини, Угорщини, Узбекистану, Фінляндії, Швейцарії, Індії, Кореї, Італії, Чехії та Норвегії.

Нагадаємо, засідання Міжнародного Трейд-клубу об’єднує понад 40 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-