Заміщення комплектуючих для військової техніки відбулося на 100% - Гройсман

Заміщення комплектуючих для військової техніки відбулося на 100% - Гройсман

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що силами ДК «Укроборонпрому» на 100%  відбулося заміщення комплектуючих для військової техніки.

Про це він сказав під час відвідин ДП “Шепетівського ремонтного заводу”, що у складі Концерну, повідомляє прес-служба відомства.

«Раніше ми були дуже імпортозалежними, в тому числі й від країни-агресора. Комплектуючі для військової техніки та інше оборонне обладнання раніше виготовлялося саме в тій країні. Зараз силами Укроборонпрому на 100%  відбулося заміщення. Це означає, що десятки, сотні, тисячі підприємств України мають сьогодні роботу на ОПК, мають зарплату та виготовляють національний продукт», - сказав Гройсман.

Фото: Анастасія Сироткіна.

На прикладі Шепетівського ремонтного заводу Концерн продемонстрував успішність реалізації програми імпортозаміщення. Силами заводу, інших підприємств-учасників Концерну та приватних українських виробників було замінено сотні найменувань комплектуючих. Серед них - прицільні комплекси, системи наведення, електронне устаткування та вогневі системи для самохідних артустановок, систем реактивного залпового вогню та гаубиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-