Порошенко запрошує фінів долучитися до української приватизації

Порошенко запрошує фінів долучитися до української приватизації

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у Гельсінкі провів переговори з прем’єр-міністром Фінляндії Юхою Сіпіле, під час яких запросив фінські підприємства до участі у приватизації в Україні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент також подякував прем’єр-міністру за вагомий внесок Фінляндії в прогрес українських реформ. Глава держави запросив фінські компанії взяти участь у приватизації в Україні", - зазначається у повідомленні.

Співрозмовники також обговорили перспективи подальшої діяльності Міжурядової українсько-фінляндської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

Прем’єр-міністр Фінляндії підтвердив повну підтримку надання українцям безвізового режиму.

Як поінформувала прес-служба, Порошенко та Сіпіле обговорили ситуацію на Донбасі, імплементацію Мінських домовленостей, а також питання деокупації Криму.

Прем’єр-міністр Фінляндії підтвердив принципову позицію щодо збереження санкцій щодо Росії до повного відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Глава держави подякував за надзвичайно важливу для України підтримку з боку уряду Фінляндії у подоланні наслідків російської агресії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-