На Миколаївщині нотаріус сприяв привласненню нерухомості на 24 мільйони

На Миколаївщині нотаріус сприяв привласненню нерухомості на 24 мільйони

Укрінформ
На Миколаївщині нотаріус за допомогою підробних документів «допоміг» незаконно привласнити нерухоме майно на суму понад 24 млн грн. Йому оголошено підозру.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області. 

«16 січня 2016 року повідомлено про підозру нотаріусу у зловживанні повноваженнями при здійсненні професійної діяльності. Установлено, що підозрюваний з метою одержання вигоди для себе та третіх осіб, зловживаючи своїми повноваженнями нотаріуса та використавши недостовірні документи, посвідчив договір купівлі - продажу нерухомого майна у м. Миколаєві, провів реєстраційні дії щодо переходу права власності на нього у Державному реєстрі речових прав. Цим самим він спричинив власнику майна матеріальну шкоду на суму більше 24 млн грн», - йдеться у повідомленні.

З урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 КК України (зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги).

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу відповідно до Кримінального процессуального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-