Нафта Brent торгується вище $57 за барель, WTI - близько $54

Нафта Brent торгується вище $57 за барель, WTI - близько $54

Укрінформ
Надії на реалізацію домовленостей про обмеження виробництва країнами ОПЕК та іншими виробниками нафти продовжують підтримувати ціни.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ціна березневого контракту на нафту Brent становила трохи вище $57 за барель, тоді як лютневі контракти на нафту сорту WTI торгувалися біля позначки $54 за барель.

Сьогодні в центрі уваги опиниться урядовий звіт про зайнятість в США за грудень. Ці дані визначать подальшу динаміку американської валюти, що, у свою чергу, може вплинути на нафтовий ринок. Інвестори також чекають на свіжі дані про бурову активність у США від нафтосервісної компанії Baker Hughes.

Інформація про те, що Саудівська Аравія і ОАЕ найближчим часом скоротять обсяги поставок у рамках зусиль щодо скорочення глобального надлишку пропозиції надала підвищувальний імпульс цінам на нафту.

У той же час деякий тиск на котирування чинили дані Міненерго США про величезний приріст запасів бензину і дистилятів у сховищах країни. При цьому запаси нафти в США минулого тижня скоротилися більш як на 7 млн барелів.

Cтаном на 14:00 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 57,31 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 56,91 долара за барель, що на 2 центи вище рівня закриття торгів ($56,89).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-